dimecres, 24 d’octubre del 2007

GALETES D'ALBARGINA AMB CARABASSÓ










ELABORACIÓ:

  • Pelar l'arbargina i el carabassó juntament amb la ceba

  • Posem una paella al foc amb un poc d'oli d'oliva

  • Saltejar la verdura 5 minuts, salpimentem, apartem del foc i dexem reposar

  • Per les galletes, mesclem l'aigua, 2.5 cl d'oli d'oliva, la farina, la llevadura en pols, la sal i el sucre en un bol.

  • Pastem i deixem reposar durant 30 minuts
  • Estirem amb l'ajuda d'un corró

  • Tallem porcions del tamany d'una galeta

  • Fiquem el forn a 150· i posem les porcions durant 10 minuts

  • Les traem i coloquem les verdures damunt

  • Afegim orenga i formatge emmental i gratinem 3 minuts


INGREDIENTS:

  • 1 albargina
  • 1 carabassó
  • 1 ceba
  • pebre blanc
  • orenga
  • 1 got d'aigua
  • 250· de farina
  • 1 paquet de formatge emmental
  • 10 g de llevadura en pols
  • sal
  • sucre

dimecres, 17 d’octubre del 2007

PITRAMS DE POLLASTRE AMB LLONGANISSA






Hola a totes i tots!!!!! ja està ací la recepta d'aquesta setmana!!! En aquesta ocasió és un pla molt sencill que tothom pot preparar facilment!!!! Nosaltes el vam fer al pis el dimecres i no va eixir malament... vam tindre un petit problema amb l'oli... però ho vam solucionar i vam sopar d'allò més bé! "Igual la foto té una pinta un poc etsranya però està molt bo"jeje




ELABORACIÓ:


  • Tallar 2 pitrams a filetes



  • Fer un rollet amb un filete de pitrams i la llonganissa



  • Pasar el rollet per farina



  • Pasar el rollet amb farina per ou batut



  • Pasar el rollet amb farina i ou batut per pa rallat



  • Fregir fins que quede ben doradet




INGREDIENTS: 4 persones



  • 2 pitrams de pollastre a filetes



  • 6 o 7 llonganisses



  • Farina



  • 2 ous



  • Pa rallat



  • Oli de girasol




És ben sencill sols cal posar un poc d'interés i tindre gana!!!!





Bon profit espere que vos agrade ja em conteu!





dimecres, 10 d’octubre del 2007

Creïlles al forn


ELABORACIÓ

• Calfar el forn a 200•
• Rentar be les creïlles
• Puntaxr-les 3 o 4 vegades amb una forqueta i clavar-les al forn 1h
• Una vegada s’hagen gelat les creïlles, tallar-les per la meitad, traure la carn de les creïlles i deixar-les a un bol.
• Incorpora la mantequilla, la sal i el pebre.
• Mesclar tot molt bé
• Tornar a posar la mescal a les pells
• Colocar-les al forn 10-15 minuts






INGREDIENTS

• Creïlles
• Mantequilla
• Sal i pebre


Acompanyar amb:

• Guacamole amb formatge
• Formatge amb fruïta fresca pases i nous
• Pisto
• Amanida