ELABORACIÓ:
- Pelar l'arbargina i el carabassó juntament amb la ceba
- Posem una paella al foc amb un poc d'oli d'oliva
- Saltejar la verdura 5 minuts, salpimentem, apartem del foc i dexem reposar
- Per les galletes, mesclem l'aigua, 2.5 cl d'oli d'oliva, la farina, la llevadura en pols, la sal i el sucre en un bol.
- Pastem i deixem reposar durant 30 minuts
- Estirem amb l'ajuda d'un corró
- Tallem porcions del tamany d'una galeta
- Fiquem el forn a 150· i posem les porcions durant 10 minuts
- Les traem i coloquem les verdures damunt
- Afegim orenga i formatge emmental i gratinem 3 minuts
INGREDIENTS:
- 1 albargina
- 1 carabassó
- 1 ceba
- pebre blanc
- orenga
- 1 got d'aigua
- 250· de farina
- 1 paquet de formatge emmental
- 10 g de llevadura en pols
- sal
- sucre