divendres, 30 de novembre del 2007

ESPINACS AMB BETXAMEL I PERNIL DOLÇ




No són com els de Popeye però estan molt bons!!

Elaboració:

  • Posar a bollir els espinacs


  • Sofregir la ceba amb el pernil dolç


  • Barrejar els espinacs amb la ceba i el pernil


  • Abocar la betxamel


  • Col.locar-ho en una safata amb formatge en pols per sobre


  • Clavar al forn

Ingredients:

  • Espinacs


  • Ceba


  • Pernil dolç


  • Betxamel


  • Formatge en pols


  • Oli

diumenge, 25 de novembre del 2007

PASTÍS DE VERDURES

Hola cuineres i cuiners!!!! Ja estem ací de nou. Aquesta setmana venim amb un plat molt saludable! Així que els amants (entre els que m'incloc) de les verdures prengau nota.



(la foto no està disponible, però en breu espere poder penjar-la)



ELABORACIÓ:

  • Tallar les verdures

  • Saltejar-les

  • Batre els ous

  • Col.locar les verdures al modle de cilicona( o recipient per al forn)

  • Abocar l'ou batud

  • Clavar al forn uns 15 minuts aprox
  • INGREDIENTS: 3-4 persones
  • Espinacs

  • Albergina

  • Pebrot verd

  • Pebrot roig

  • Bolets

  • Carabasseta

  • (Pots utilitzar totes les verdures que vulgues)

  • 4 ous

  • Oli

  • Sal

mmmm!!! A taula, disfruteu del plat!!!!

dimecres, 14 de novembre del 2007

POLLASTRE AMB COCA-COLA






Recepta fàcil ràpida i saborosa ¿ es pot demanar més?


Ah prepara el pa per mullar!!!!!!


ELABORACIÓ:

  • Trossejar el pollastre


  • Tallar en juliana les creïlles i la ceba


  • Donar unes voltetes en la paella


  • Col.locar el pollastre juntament amb les creïlles i la ceba en una safata per al forn


  • Clacvar al forn uns 20-30 minuts

INGREDIENTS:4-5 persones

  • 1 pollastre


  • 2 cebes


  • 3 Creïlles


  • 1 pot de coca-cola


  • oli


  • sal

VARIACIÓ:

És pot substituir la coca-cola per cervesa o vi blanc.

dilluns, 12 de novembre del 2007

PEBROTS FARCITS AMB FORMATGE I PERNIL DOLÇ






Aquesta recepta és original d'Eva la meua companya de pis. És molt fàcil i ràpida així que anima't!!!!

ELABORACIÓ:
  • Buidar els pebrots

  • Fer un rollet amb el formatge i el pernil dolç i introduir-lo dins dels pebrots

  • Col.locar en una safata per al forn

  • Afegir un rallet d'oli d'oliva i una mica de sal

  • Clavar en el forn uns 15 minuts

INGREDIENTS: 3-4 pesones

  • 6 pebrots

  • 10-12 tallades de formatge

  • 10-12 tallades de pernil dolç

  • oli

  • sal

divendres, 2 de novembre del 2007

RODANXES DE TARONJA AMB CARAMEL


Les taronges són un bon fi per a qualsevol menjar, i amb caramèl estan molt bones disfruta dels efectes sonors!!!!!!!! jejee


INGREDIENTS: de 4 a 6 persones
  • 6 taronges


  • Caramel


  • 225 g de sucre


  • 1 rameta de romer


  • 150 ml d'aigua freda per disoldre el sucre


  • 150 ml d'aigua calenta per aclarir el caramel


ELABORACIÓ:

  • Pelar les taronges a rodanxes fines, colocarles en un bol amb el suc que han soltat


  • Ficar 150 ml d'aigua freda i sucre en un cassó amb la rameta de romer. Calfar a poc a poc i deixar que es disolga fins que quede transparent i remoure amb una cullera de fusta.


  • Pujar el foc i deixar de remoure, deixar que bulla durant uns minuts fins que estiga de color marró dorat.


  • Tindre preparada una jarra amb 150 ml d'aigua calenta.


  • A continuació amb unes manoples.Portar el cassó a la pila i incorporar l'aigua calenta a la mescla.


  • Abocar el caramel sobre les taronges i deixar refredar.

  • Clavar a la nevera