divendres, 2 de novembre del 2007

RODANXES DE TARONJA AMB CARAMEL


Les taronges són un bon fi per a qualsevol menjar, i amb caramèl estan molt bones disfruta dels efectes sonors!!!!!!!! jejee


INGREDIENTS: de 4 a 6 persones
  • 6 taronges


  • Caramel


  • 225 g de sucre


  • 1 rameta de romer


  • 150 ml d'aigua freda per disoldre el sucre


  • 150 ml d'aigua calenta per aclarir el caramel


ELABORACIÓ:

  • Pelar les taronges a rodanxes fines, colocarles en un bol amb el suc que han soltat


  • Ficar 150 ml d'aigua freda i sucre en un cassó amb la rameta de romer. Calfar a poc a poc i deixar que es disolga fins que quede transparent i remoure amb una cullera de fusta.


  • Pujar el foc i deixar de remoure, deixar que bulla durant uns minuts fins que estiga de color marró dorat.


  • Tindre preparada una jarra amb 150 ml d'aigua calenta.


  • A continuació amb unes manoples.Portar el cassó a la pila i incorporar l'aigua calenta a la mescla.


  • Abocar el caramel sobre les taronges i deixar refredar.

  • Clavar a la nevera

2 comentaris:

jm ha dit...

muy original tu blog con recetas

Laia ha dit...

Vir!!!!no m'havies dit que tens un blog!!xe xe...ei, està molt xulo. avore si un dia d'estos ens deleites amb alguna d'aquestes receptes, jaja!!vinga perla cuida't!!