dimecres, 23 de gener del 2008

PITRAMS DE POLLASTRE AMB PERNIL DOLÇ, FORMATGE I BACON






ELABORACIÓ:

  • Sofregir la ceba

  • Sofregir el pernil dolç i el bacon

  • Abocar la tomaca fregida i barrajar bé

  • Torrar els pitrams de pollastre
  • Col.locar tot en una safata

  • Clavar al forn

  • Col.locar el formatge per sobre
  • Gratinar 5 min

INGREDIENTS: 4 persones

  • 1 ceba
  • 8 pitrams de pollastre

  • tomaca fregida

  • pernil dolç

  • bacon

  • formatge

  • oli
  • sal

BON PROFIT!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Boníssim!!!
P.D.: Virgi, anima a la gent per a que comente!

Víctor ha dit...

Ie Virginia a vore si poses alguna cosa nova que ja no sé que fer per a cuinar

Vicent ha dit...

hola, soc l'administrador de bloc actualitat. m'agradaria que em digueres com pots posar enquestes a la part dreta del bloc per a posar-ne jo una al meu bloc. Moltes gràcies. per contactar amb mi el mail es: blocactualitat@hotmail.com