ELABORACIÓ:
- Sofregir la ceba
- Sofregir el pernil dolç i el bacon
- Abocar la tomaca fregida i barrajar bé
- Torrar els pitrams de pollastre
- Col.locar tot en una safata
- Clavar al forn
- Col.locar el formatge per sobre
- Gratinar 5 min
INGREDIENTS: 4 persones
- 1 ceba
- 8 pitrams de pollastre
- tomaca fregida
- pernil dolç
- bacon
- formatge
- oli
- sal
BON PROFIT!!!
3 comentaris:
Boníssim!!!
P.D.: Virgi, anima a la gent per a que comente!
Ie Virginia a vore si poses alguna cosa nova que ja no sé que fer per a cuinar
hola, soc l'administrador de bloc actualitat. m'agradaria que em digueres com pots posar enquestes a la part dreta del bloc per a posar-ne jo una al meu bloc. Moltes gràcies. per contactar amb mi el mail es: blocactualitat@hotmail.com
Publica un comentari a l'entrada