dimecres, 10 d’octubre del 2007

Creïlles al forn


ELABORACIÓ

• Calfar el forn a 200•
• Rentar be les creïlles
• Puntaxr-les 3 o 4 vegades amb una forqueta i clavar-les al forn 1h
• Una vegada s’hagen gelat les creïlles, tallar-les per la meitad, traure la carn de les creïlles i deixar-les a un bol.
• Incorpora la mantequilla, la sal i el pebre.
• Mesclar tot molt bé
• Tornar a posar la mescal a les pells
• Colocar-les al forn 10-15 minuts






INGREDIENTS

• Creïlles
• Mantequilla
• Sal i pebre


Acompanyar amb:

• Guacamole amb formatge
• Formatge amb fruïta fresca pases i nous
• Pisto
• Amanida

3 comentaris:

Beatriz ha dit...

qué bueno y qué hambre jeje. Pon más recetas por fa ^^ Un saludito

Anònim ha dit...

Jo ja ho he provat i està molt bó!!! Enhorabona!

Mª del Mar ha dit...

Hola!!! estoy con Vero y queremos decirte que eso tiene que estar divino!! xDD mmm ke ico!
Bueno que pongas más recetas así de ricas.
Besos!