diumenge, 16 de desembre del 2007

LASANYA DE CARN







Hola amics!!! a pocs dies per les vacances de nadal ja estic ací de nou. Amb totes les receptes que hi ha a la pàgina tal volta trobeu alguna útil per aquestos dies! Aquesta com moltes de les receptes del blog l'he aprés d'Eva una gran cuinera!



Elaboració:

  • Col.locar la pasta de la lasanya a una safata amb aigua calenta
  • Sofregir la ceba
  • Afegir la carn
  • Abocar la tomaca fregida
  • A continuació cobrir una safata amb betxamel
  • Col.locar les lamines de pasta de lasanya per la superfície de la safata
  • Afegir la salsa amb la carn que hem preparat anteriorment
  • Seguir el procés fins omplir la safata
  • Afegir formatge rallat
  • Clavar al forn uns 15-20" a 200º

  • Ingredients:
  • Ceba
  • Carn pica
  • Tomaca fregida
  • Betxamel
  • Formatge rallat
  • Oli d'oliva
  • Sal
Divertiu-vos!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies pel piropo carinyet!!! jijiji