Hola amics!!! a pocs dies per les vacances de nadal ja estic ací de nou. Amb totes les receptes que hi ha a la pàgina tal volta trobeu alguna útil per aquestos dies! Aquesta com moltes de les receptes del blog l'he aprés d'Eva una gran cuinera!
Elaboració:
- Col.locar la pasta de la lasanya a una safata amb aigua calenta
- Sofregir la ceba
- Afegir la carn
- Abocar la tomaca fregida
- A continuació cobrir una safata amb betxamel
- Col.locar les lamines de pasta de lasanya per la superfície de la safata
- Afegir la salsa amb la carn que hem preparat anteriorment
- Seguir el procés fins omplir la safata
- Afegir formatge rallat
- Clavar al forn uns 15-20" a 200º
Ingredients:
- Ceba
- Carn pica
- Tomaca fregida
- Betxamel
- Formatge rallat
- Oli d'oliva
- Sal
1 comentari:
Gràcies pel piropo carinyet!!! jijiji
Publica un comentari a l'entrada